Den 21 juni kommer nya versionen av SLI Play att lanseras. Flertalet av våra kunder och användare kommer då njuta av semester och sommarlov. Därför tänker vi ta tillfället i akt att redan nu informera er om den förändring som kommer att ske.

SLI Play är Sveriges mest använda plattform för strömmande media. Den 21 juni kommer en ny modernare version att lanseras. Det är den versionen SLI Educations kunder kommer att använda sig av i fortsättningen.

Med nyheter följer också frågor om hur man ska göra för att få ut det mesta av plattformens resurser. Vi erbjuder kostnadsfria introduktioner över webben. Boka gärna in ett tillfälle till höstterminsstarten. Vill ni ha en presentation av nya SLI Play redan nu så går det också bra.

För bokning kontaktar ni Staffan Hansson på e-post: staffan@slieducation.se eller tel: 0143-55 21 03.

OBS!
När vi går över till nya SLI kommer du automatiskt att komma till sliplay.se i stället för sli.se. Du behöver inte göra någonting mer än att logga in som vanligt. Ditt konto och dina uppgifter förs över till nya SLI. Gäller även användare med en SSO lösning Skolon eller Skolfederationen.

För frågor kring nya SLI Play finns också sidan https://help.sliplay.se