Under sommaren lanserade vi en ny version av SLI Play. Du behöver inte göra någonting mer än att logga in som vanligt. Där möts du av ett modernt gränssnitt och nya funktioner.

SLI Play är Sveriges mest använda plattform för strömmande media. Under sommaren har vi lanserat en ny version av plattformen.. Det är den versionen SLI Educations kunder kommer att använda sig av i fortsättningen. Med nyheter följer också frågor om hur man ska göra för att få ut det mesta av plattformens resurser. Vi erbjuder kostnadsfria introduktioner över webben. Boka gärna in ett tillfälle till höstterminsstarten. För bokning kontaktar ni Staffan Hansson på e-post: staffan@slieducation.se eller tel: 0143-55 21 03.

OBS!
I samband med övergången till nya SLI Play SLI kommer du automatiskt att komma till sliplay.se i stället för sli.se. Du behöver inte göra någonting mer än att logga in som vanligt. Ditt konto och dina uppgifter förs över till nya SLI. Gäller även användare med en SSO lösning Skolon eller Skolfederationen.

För frågor kring nya SLI Play finns också sidan https://help.sliplay.se